Design the future

Er is veel kennis beschikbaar en er zijn tal van goede voorbeelden die we al uitvoeren om onze organisaties toekomstproof te maken. Het is tijd om deze kennis en krachten te bundelen. Om van elkaar te leren en samen tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Planetree roept alle zorgorganisaties op om mee te doen. 

Op 8 december 2022 belichten we drie grote, complexe uitdagingen in de zorg op het gebied van duurzaamheid, naastenparticipatie en zorg op de juiste plaats (in de wijk met de gemeenschap). Vervolgens gaan we samen in ontwerpsessies aan de slag om te komen tot mensgerichte oplossingen voor deze uitdagingen. Er volgen tot aan mei 2023 nog drie online bijeenkomsten.

De opgehaalde kennis, goede voorbeelden en oplossingsrichtingen bundelen we tot een handreiking. Deze handreiking brengen we officieel uit tijdens de Planetree Conferentie op 11 mei 2023 en we bieden deze aan de minister aan.

Meer informatie

Deel

Gerelateerd

event
Artificial intelligence in de GGZ
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in