Future Proof ICT Summit 2023

De Digitale Werkplek staat hoog op de agenda van iedere zorgorganisatie en zorgverlener. Want hoe efficiënter de werkplek, hoe efficiënter de zorg. Maar hoe bereiken we dat? Wat speelt er nu, wat is de toekomst en hoe komen we daar? Daarover gaat de 8e Future Proof ICT Summit.

Het programma neemt je mee in alle ontwikkelingen rondom de digitale zorgwerkplek. Daarbij leggen wij de nadruk op de praktische aanpak. Hoe laten we verschillende digitale zorgwerkplekken moeiteloos naast elkaar laten functioneren? Hoe creëren we ecosystemen die mensgericht en datagedreven opereren en die zorgverleners helpen hun werk efficiënt en met plezier te doen.

Voor wie?
De Future Proof ICT Summit 2023 ‘De Digitale Werkplek voor de Zorg’ organiseren we speciaal voor ICT-managers en beslissers in de care en de cure, ICT-adviseurs, innovatiemanagers en voor partners en klanten van RAM Infotechnology.

Bekijk hier het programma en de sprekers

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in