Jaarcongres Alles is gezondheid – iPH

Op donderdag 3 november 2022 vindt het jaarcongres  Alles is Gezondheid-iPH plaats. Het thema is deze keer ‘Onderstroom’.  Vanwege de grote belangstelling is er naast de fysieke bijeenkomst in Amersfoort ook een livecast die een uur duurt.

Ook in de online uitzending wordt de onderstroom naar boven gehaald. Met ‘collectieve slimheid’ moet er een brug komen tussen de leef- en systeemwereld (#hoedan). Sprekers zijn Mia Wessels (arts, inspirator, vernieuwer), Tim ’S Jongers (auteur, Wiardi Beckman Stichting), Grace Brok (Wijk voor Elkaar, sociaal ondernemer Deventer), Karen van Ruiten (Alles is Gezondheid) en Lea Bouwmeester (moderator).

De fysieke bijeenkomst vindt plaats bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Met ook deze keer weer ruimte voor interessante praktijkervaringen, nieuwe inspiratie, onverwachte gasten en de nodige interactie. Net als de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Het centrale thema is zoals gezegd Onderstroom. We kijken dan naar de (leef)wereld van gedachten en gevoelens die minder zichtbaar zijn. Naar wat iedereen onbewust wel voelt en ervaart, maar niet altijd doordringt tot stelsels, structuren en systemen.

 

 

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in