Jump 2 Prevent

‘Jump 2 Prevent’ is een Internationaal medisch congres in Nijmegen rond sport, preventie en lifestyle: actuele onderwerpen in de sport- en sportmedische wereld.

Tijdens Jump 2 Prevent vormen deze thema’s de rode draad in het programma. Op dit internationale congres wordt een unieke combinatie gelegd tussen de medische wetenschap en (top)sport, in het bijzonder het volleybal.

Je wordt onder andere bijgepraat over de diverse stadia van preventie en het (sneller) herstel na blessures. Maar ook over wetenschappelijke inzichten bij taakspecifieke dystonie bij topsporters, of het belang van conditie in de aanloop naar een operatie.

Sprekers zijn onder andere Bas Bloem, Bas van der Goor en Hans Zwerver. Als sportieve afsluiting van het inhoudelijke programma breng je een bezoek aan de openingswedstrijd van het FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022 in Arnhem.

 

 

 

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in