Toerversie La Vuelta Holanda

Op zondag 14 augustus is het zover: de officiële toertochten van La Vuelta in Utrecht! Een kleine week vóór de profs is het mogelijk om de eerste en tweede etappe zelf te verkennen.

Twee jaar later dan gepland, komt de Vuelta eindelijk naar Nederland. De start van de Grote Ronde zal plaatsvinden in onze wielerstad Utrecht. Daarmee wordt Utrecht de enige stad ter wereld die alle grote rondes heeft mogen ontvangen. In 2010 finishte er de Giro d’Italia en in 2015 kleurde de stad geel in verband met de Grand Départ van de Tour de France.

De Dutch Health Hub biedt de gelegenheid om met de eigen organisatie én vele zorgcollega’s van elders mee te doen aan de toerversie van de Vuelta. Deze wordt op zondag 14 augustus verreden met als startplaats Utrecht.

Het zorgpeloton krijgt binnen Jaarbeurs een eigen stek, waar de zorgploegen zich voor vertrek presenteren. De ploegenpresentatie wordt luister bijgezet door Rob Harmeling en andere bijzondere gasten uit de wielrennerij en de zorg. Dus inspiratie en ‘grinta’ op maat.

Iedereen kan inschrijven voor de toerversie. Wil je als zorgorganisatie aansluiten bij het zorgpeloton? Mail dan naar redactie@dutchhealthhub.nl.

Aanmelden kan tot en met 11 augustus 2022. 

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in