Vitality Experience

Na het succes van vorig jaar zal de tweede editie van de Vitality Experience plaatsvinden op 17 juni in Utrecht, tijdens de Dutch Health Week. Het wordt een middag voor vijftigplussers, vol activiteiten die goed zijn voor de fysieke, sociale en mentale vitaliteit. De dag is een initiatief van de Hersenstichting, social-app Klup en de Gemeente Utrecht.

 • Meer informatie

  Tijdens de Vitality Experience inspireren en activeren we Utrechters van vijftig jaar en ouder om de zomer een vitale start te geven. In één middag kunnen ze in verschillende rondes nieuwe activiteiten uitproberen van inspirerende aanbieders.

  Dit alles in een gezellige en veilige sfeer, zodat mensen op een laagdrempelige manier een nieuwe hobby vinden of nieuwe mensen leren kennen. Bekijk hier de impressie van de eerste editie.

  Hiernaast is er een inspirerend randprogramma met lezingen van onder andere Erik Scherder, gezellige terrassen en muziek. Deelnemen kost 7,50 euro. De Vitality Experience vindt plaats in de botanische tuin.

  Datum: 17 juni 2023
  Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
  Locatie: Botanische Tuinen Utrecht

Deel

Gerelateerd

event
Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in