Zorg & facility 2024

Jaarbeurs organiseert al tientallen jaren de succesvolle vakbeurs Zorgtotaal. In 2024 verdwijnt deze naam. We gaan verder als Zorg & facility en Zorg & food.

Op 9, 10 en 11 april 2024 krijgen producten en diensten die onmisbaar zijn voor de zorgprofessional een plek op Zorg & facility. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaak, beveiliging, huisvesting en intern transport.

De druk op zorgorganisaties is groot. Het aantal patiënten en cliënten blijft groeien. En dat terwijl er steeds minder mensen en middelen beschikbaar zijn om die zorg te leveren. Hoe zet je dan toch de patiënt of cliënt centraal? En hoe blijf je ondanks de hoge druk en de beperkte middelen de zorg steeds duurzamer maken? Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet! Kom naar Zorg & facility voor volop innovaties, kennissessies en inspiratie.

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in