Partner worden

Kom in contact met duizenden zorgprofessionals

Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs dat professionals en organisaties uit health en life sciences samenbrengt. Kennisdeling en samenwerking worden gestimuleerd. Het ultieme doel? Betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Op zeven thema’s is er werk aan de winkel: vitaliseren, verduurzamen, innoveren, digitaliseren, organiseren, werken en leiden.

Dutch Health Hub organiseert congressen, webinars, masterclasses, beurzen en andere evenementen. Zowel live als online. Zo werken we samen aan betere gezondheid en zorg.

51.000+

nieuwsbrief abonnees

230+

events

22+

partners

7,9

gemiddeld waarderingscijfer bezoekers

Wat zeggen partners over Dutch Health Hub?

“Sinds een jaar werkt Carend samen met Dutch Health Hub. We hebben een uitstekende samenwerkingsrelatie weten op te bouwen met goede resultaten: een mooi congres weten neer te zetten en samen zorgen dat de palliatieve zorg veel meer in de spotlights komt te staan.”

 

Sander de HossonSander de Hosson
Oprichter Carend, longarts

“De Dutch Health Leaders Foundation is enthousiast over de samenwerking met Dutch Health Hub, omdat we samen inhoud en netwerk kunnen faciliteren met inspirerende evenementen en inhoudelijk prikkelende artikelen. We geloven dat we samen een sterk digital health ecosysteem kunnen helpen floreren.”

 

Dutch Health Leaders FoundationDouwe Jippes
Oprichter Dutch Health Leaders Foundation

“Als kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning is het de missie van Vilans om bruikbare kennis zo breed mogelijk te verspreiden. Dutch Health Hub helpt ons daar als mediapartner uitstekend bij met events en hun online kanalen. De juiste kennis die op de juiste plek terecht komt is het resultaat!”

 

Wouter van den Elsen
Persvoorlichter Vilans

“Dutch Health Hub helpt ons bij het profileren van onze kennis en voorbeelden van technologische innovaties uit ons zorginnovatie ecosysteem in Oost-Nederland. Hiermee versnellen we de innovaties voor de zorg met als doel om mensen langer gezond te laten leven!”

 

Kim van Baal
Communicatieadviseur en eventmanager Health Valley

Wij staan voor je klaar!

 

Wil je jouw merk of bedrijf in de kijker spelen bij duizenden zorgprofessionals in zorg life en sciences?
Neem gerust contact met ons op voor vragen, meer informatie of vrijblijvend advies.

 

Wilma Keil
Media-adviseur Dutch Health Hub
+31(0)6 – 25194269
contentmarketing@dutchhealthhub.nl

JOIN THE HUB

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Jaarbeurs B.V. verwerkt na het verzenden van dit formulier bovenstaande gegevens om contact met je op te kunnen nemen over je vraag aan ons.

    Wil je meer weten over hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in