BrainProfs

Wij geloven dat de zorg beter kan. Wij helpen als trusted partner bij het ontwikkelen van vitale en veerkrachtige zorgorganisaties die nu en in de toekomst hun bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van patiënten en cliënten.

Verandervermogen is de bepalende organisatiecompetentie om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg te waarborgen. BrainProfs helpt het verandervermogen naar een hoger niveau te tillen. Verandermoeheid maakt plaats voor veranderverlangen. Weerstand wijzigt zich in positieve interactie en actieve deelname aan het veranderproces.

BrainProfs werkt vanuit een positieve mindset met erkende methodieken vanuit wetenschap en praktijk. Oplossingsgericht veranderen is uitdagend en inspirerend tegelijk, met focus op de onderstroom en zo eenvoudig mogelijk; wat niet simpel is. Iedereen doet mee. Jullie medewerkers zijn immers de sleutel voor succesvol en duurzaam veranderen.

De krachtige en inspirerende aanpak van BrainProfs helpt het leiderschap te versterken en mobiliseert het volledige veranderpotentieel van de gehele organisatie. Onze ervaren veranderspecialisten helpen tevens met executiekracht, regievoering en procesondersteuning. BrainProfs brengt zorginstellingen in beweging en realiseert zo een duurzaam verandervermogen op weg naar een toekomstvaste zorg.

Artikelen over en van BrainProfs

‘Verandervermogen zorg is onder de maat’

De kloof tussen veranderwens en verandervermogen is in...

Lees meer
Nationaal Onderzoek Verandervermogen: gratis download

Uit het Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022...

Lees meer
Het geheim van een goede RvT-evaluatie

BrainProfs heeft een eigen beproefde methode...

Lees meer
Whitepaper: sturing en regie in de zorg

Welke principes, uitgangspunten en werkwijzen hanteren...

Lees meer
‘Community care maakt einde aan opknippen cliënt’

Schotten en hokjes bemoeilijken de zorg voor kwetsbare...

Lees meer
‘Het geheim achter veranderen is veiligheid’

Het Brabantse Dongen is één van de weinige plekken...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in