Dag van de ode aan de zorg

De vierde editie van de ‘Dag van het werkplezier’ is omgedoopt tot de ‘Dag van de ode aan de zorg’. De dag start om 9.00 uur met een online ochtendshow onder leiding van Sabine Uitslag.

In de show ontvangt Sabine Uitslag gasten van binnen en buiten de zorg, zoals de nieuwe minister voor Langdurige Zorg en Sport Conny Helder, theoloog, predikant en schrijver Ad van Nieuwpoort, Chief Nursing Officer bij VWS Evelyn Finnema en inspirerende spreker Jaap Bressers. Daarnaast is er muziek, brengen diverse bekende Nederlanders een persoonlijke ode aan de zorg en wordt er live verbinding gemaakt met zorgorganisaties in het land.

Centraal staan de vier elementen van werkplezier: zingeving, autonomie, meesterschap en sociale cohesie. Deze thema’s komen terug in de vorm van lezingen, tafelgesprekken en praktijkvoorbeelden vanuit de Nationale HR Zorg Award 2021.

Deel

Gerelateerd

event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in