Jaarcongres Tijd voor Verbinding

Op donderdag 26 september 2024 organiseert Tijd voor Verbinding het vierde patiëntveiligheidscongres met als titel: ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid’.

Er worden volop stappen gezet  in het leren en continue verbeteren in patiëntveiligheid. Hierbij krijgen we steeds meer inzicht in wat werkt en hoe het echt anders kan. Dit levert niet alleen meer veerkracht en aanpassingsvermogen op bij zorgprofessionals, maar ook leidt het tot nog meer werkplezier. En juist dat heeft een directe relatie met patiëntveiligheid. Het congres geeft inspiratie, kennis en de nieuwste inzichten rondom patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg.

Programma

Een van de keynotes is Helen Bevan. Vanuit een jarenlange, invloedrijke positie op het gebied van kwaliteitsverbetering en leiderschap in de zorg, deelt zij  inzichten en biedt zij handvatten om kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in Nederland continu te verbeteren.

Verder spreken onder andere Joriene Beks, Manon Roest en Marit de Vos. Zij delen inzichten delen rondom de vier hoofdthema’s binnen het programma. Er zijn  masterclasses en er is een groot netwerkplein opgezet.

Voor wie

Tijd voor Verbinding organiseert het jaarlijkse patiëntveiligheidscongres voor zorgprofessionals, cliëntenraden, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg.

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in