Netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging

Waar loopt u tegenaan bij verdere professionalisering van het vak en bij het versterken van uw positie? Wat is de rol van verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden bij kwaliteit van zorg, kostenbeheersing, eigen regie, de Juiste Zorg op de Juiste Plek en positieve gezondheid en hoe maken we deze rol meer zichtbaar?

Kennisontwikkeling door en met de praktijk en het onderwijs, kennisbenutting en benutting van goede praktijkvoorbeelden dragen bij aan verdere professionalisering. Daarom investeren wij in kennis, samenwerking en professionalisering en organiseren we een netwerkbijeenkomst waarin kennisuitwisseling centraal staat.

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor projectbetrokkenen en commissieleden van ZonMw-programma’s over verpleging en verzorging en andere geïnteresseerden. We zijn van plan om deze netwerkbijeenkomst jaarlijks te herhalen.

Deel

Gerelateerd

event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in