Topx Summit 2024 – Closing the gap

Deze tweedaagse top heeft als doel diversiteit en inclusiviteit te bevorderen binnen de sector Life Sciences & Health, door vrouwen te stimuleren om naar de top te stijgen.

Met de missie om een meer diverse en inclusieve top van professionals in de sector te creëren, zal de TOPX Summit 2024 zich richten op het dichten van de kloof op verschillende gebieden.

We streven naar evenwicht in leiderschap, het bevorderen van afstemming in perspectieven tussen verschillende genders, generaties en culturen. Belangrijke onderwerpen als het dichten van de gendergezondheidskloof, de loonkloof en de welvaartskloof komen uitgebreid aan bod.

Bereid je voor op inspirerende keynote-presentaties, inzichtelijke sessies, interactieve workshops, boeiende paneldiscussies, diepgaande sessies, 1-op-1 speeddates, coaching-sessies en waardevolle netwerkmogelijkheden met ervaren en opkomende leiders.

Deel

Gerelateerd

event
ICHOM 2024
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in