ICHOM 2024

Op 21 en 22 oktober vindt het jaarlijkse congres van het International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) plaats in Amsterdam.

Het congres biedt een uitstekende gelegenheid om samen te komen met experts, beleidsmakers en professionals uit de hele wereld om te discussiëren over waardegedreven zorg en het verbeteren van patiëntresultaten.

Deelnemers krijgen volop inspirerende voorbeelden van lokale en internationale initiatieven met betrekking tot value based healthcare. Tijdens elke sessie wordt het patiëntperspectief meegenomen.

ICHOM is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg over de hele wereld. Door uniforme en vergelijkbare gegevens over gezondheidsresultaten te verzamelen, helpt ICHOM gezondheidszorginstellingen om de kwaliteit van zorg te verbeteren, betere behandelbeslissingen te nemen en de waarde van zorg te maximaliseren voor patiënten.

 

 

Deel

Gerelateerd

event
Missie Mentaal: landelijk congres Mentale Gezondheid
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in