Waardigheid en trots voor de toekomst

Het is tijd om vooruit te kijken naar goede verpleegzorg voor de toekomst. We weten nu al dat hier anders georganiseerde zorg voor nodig is. Ouderen willen bijvoorbeeld graag langer thuis blijven wonen. Tijdens het congres kun je kennis en inspiratie opdoen en van collega-zorgprofessionals leren.

Er is al veel inspiratie en veranderkracht aanwezig in de zorgsector. Door goede voorbeelden en kennis uit te wisselen vinden we sneller uit wat werkt. Daar komen de volgende vragen uit: hoe kun je bijvoorbeeld intensiever samenwerken met vrijwilligers en naasten? Welke zorghandelingen kun je met mantelzorgers uitvoeren?

En wat betekent het om verpleegzorg thuis te geven? Welke rol kan technologie daarin hebben, en welke rol juist niet? Hoe zorg je er met elkaar voor dat toekomstige collega’s graag bij jullie zorgorganisatie komen werken?

 

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in