KPN Health

Dagelijks helpen wij zorgorganisaties te digitaliseren. Wij geloven namelijk dat digitale transformatie bijdraagt aan het verbeteren van de patiëntveiligheid, uw medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van de zorg. Wij snappen dat digitalisering ook vragen oproept. Hoe werkt u samen met andere zorgverleners en wat wordt de nieuwe rol van de patiënt? Hoe gaat u om met veiligheid, betrouwbaarheid, digitale identiteit? Daarin bieden wij onze expertise over veilige informatie-uitwisseling in de zorg. KPN Health is uw partner op het gebied van ICT, telecom en security in de zorg.

KPN kan als expert op het gebied van digitale infrastructuur zorgorganisaties op verschillende manieren begeleiden en ondersteunen in het proces van digitale transformatie. Juist omdat KPN niet alleen in de zorg werkt, maar ook in andere sectoren, waarvan sommige koploper, kunnen wij putten uit een rijke ervaring en expertiseontwikkeling en kennen wij de universele succes- en faalfactoren van digitale transformatie. Dit stelt ons in staat om realistische randvoorwaarden te stellen aan het proces en samen met organisaties het transformatieproces van A tot Z te doorlopen.

Artikelen over en van KPN Health

KPN Health kiest voor duurzaam partnerschap met Dutch Health Hub

KPN Health, digitale partner van de zorgsector, kiest...

Lees meer
KPN Health verbindt cliënt en zorgaanbieder in care

KPN Health zet een nieuwe stap richting betere...

Lees meer
Edwin Rademaker: ‘Gebruik domotica niet als doel’

Zorgaanbieders dienen zich volgens Edwin Rademaker...

Lees meer
Regionale samenwerking moet Noord-Limburg gezonder maken

Regionale samenwerking is cruciaal om de zorg overeind...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in