Pure Storage

Data en snelheid zijn van cruciaal belang om geïntegreerde zorg van hogere kwaliteit te bieden. De Pure Modern Data Experience biedt organisaties in de gezondheidszorg de flexibiliteit, veiligheid en het gebruiksgemak om de dataservices te bouwen die nodig zijn voor betere en snellere patiëntresultaten.

Pure Storage geeft IT-professionals hun tijd terug. Pure levert een moderne data-ervaring die organisaties in staat stelt hun activiteiten uit te voeren als een echt, geautomatiseerd, storage-as-a-service-model, naadloos over meerdere clouds.

Pure Storage is een van de snelst groeiende Enterprise IT-bedrijven in de geschiedenis. We helpen klanten om data volledig te benutten en tegelijkertijd de complexiteit en kosten van het beheer van de achterliggende infrastructuur te verminderen. En met een gecertificeerde klanttevredenheidsscore in de top één procent van B2B-bedrijven, behoort Pure Storage tot de steeds groter wordende klantenlijst tot de meest tevreden klanten ter wereld.

Artikelen over en van Pure Storage

Datastorage in de zorg kan zo eenvoudig als een smartphone zijn

Trage systemen, beperkte datasets en ingewikkelde...

Lees meer
James Norman: ‘AI in de zorg moet nog wat drempels voorbij’

Artificial Intelligence (AI) is sterk in opkomst in de...

Lees meer
All-flash datacenters: groen en efficiënt data opslaan

De dagelijks groeiende berg zorgdata die moet worden...

Lees meer
Pure Storage beperkt gevolgen ransomware-aanvallen

Maar liefst 70 tot 80 procent van de organisaties...

Lees meer
‘Zorg moet data delen voor Big Tech het doet’

Hoe waarde te halen uit data? Dat was de centrale...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in