Zorginnovatie: nog paar plekken voor gratis expert class

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Uitgelicht event: Zo kom je als start-up aan tafel
Lees meer

Hoe breng je slimme oplossingen onder de aandacht bij de juiste mensen? En hoe ontwikkel je effectieve samenwerking met verpleegkundigen, artsen en andere professionals? Leer van Ronald Scheffer en Anneke van Veen. Kom voor hun antwoord op deze vragen naar de gratis expert class bij Jaarbeurs. De expert class is alleen bedoeld voor start-ups.

De eerste editie van de masterclass op 9 maart in de middag was al snel vol. Vandaar dat we een tweede hebben toegevoegd die ’s avonds plaatsvindt. Daarvoor is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dutch Health Hub organiseert de expert class samen met Health~Holland.

Zwabberen

Spreker Ronald Scheffer is mede-oprichter van Luscii. Hij vertelt hoe starters de aandacht kunnen vestigen op hun oplossing. Zijn boodschap: “Wees duidelijk over wat je wel en niet bent. Als je gaat zwabberen, weten mensen niet meer wat ze aan je hebben.”
Lees het interview met Ronald Scheffer 

Vertrouwen

Anneke van Veen is longarts en CMIO bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Don’t tell, but show, luidt haar advies. “Het helpt ontzettend als starters ergens al iets hebben dat werkt. Dat geeft vertrouwen.”
Lees het interview met Anneke van Veen

Gratis inschrijven

Leren van Ronald Scheffer en Anneke van Veen? Schrijf je dan snel in. Let op: de expert class is alleen bedoeld voor start-ups.

Deel

event
Innovatie door de bril van de zorgverzekeraar
Lees meer
event
Vind de weg in subsidie- en fondsenland
Lees meer
artikel
Implementeren van zorgtechnologie: negen lessen
Lees meer
artikel
‘Betekenisvolle zorginnovatie helpt vuurhaarden blussen’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in