Conferentie Uitkomstgerichte Zorg

Het Programma Uitkomstgerichte Zorg wil meer inzicht creëren in uitkomsten van zorg die er voor de patiënt echt toe doen. De bedoeling is dat die inzichten worden gebruikt om de zorg voor patiënten nog verder te verbeteren. Bijvoorbeeld doordat patiënt en zorgverlener die inzichten gebruiken om samen te beslissen over de behandeling of doordat zorgprofessionals die inzichten gebruiken om samen te leren en verbeteren. Binnen het programma werken de partners van het Hoofdlijnenakkoord Medisch Specialistische zorg samen.

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni organiseert het Programma Uitkomstgerichte Zorg een landelijke online conferentie. Via deze conferentie willen de organisatoren kennis delen, elkaar enthousiasmeren en verschillende voorbeelden, ideeën, instrumenten en contacten aanreiken om in de eigen praktijk met uitkomstgerichte zorg aan de slag te gaan.

 

Meer over

Uitkomstgerichte zorg ,

Deel

Gerelateerd

event
Congres Zorgevaluatie: samen kiezen én delen
Lees meer
event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in