Congres Wonen & Zorg

Nederland vergrijst: in 2040 zijn er twee keer zoveel 75+’ers als nu. Daarbij wordt er ook veel gebruik gemaakt van langdurige zorg. Zowel mensen in de langdurige zorg als ouderen zullen ook veel langer zelfstandig blijven wonen. Dat vraagt om actie op het gebied van wonen, zorg én welzijn!

Het Congres Wonen & Zorg brengt gemeenten, woningcorporaties, zorgorganisaties en andere partners bij elkaar om over deze opgave tot een gezamenlijke aanpak te komen. Deze dag komen inspirerende praktijkvoorbeelden aan bod er worden praktische handreikingen aangeboden. Knelpunten worden in co-creatie sessies besproken.

Sprekers zijn onder andere Erik Gerritsen, voorzitter rvb Ymere, Monique Kremer, bijzonder hoogleraar Actief Burgerschap UvA en Chris Kuijpers. De laatstgenoemde is Directeur-Generaal Volkshuisvesting en Bouwen bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Deel

Gerelateerd

event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in