Congres Zorgevaluatie

Op 13 juni organiseren de Federatie Medisch Specialisten, ZonMw en het programma Zorgevaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG) het Congres Zorgevaluatie: Samen kiezen én delen.

Passende zorg draait steeds meer om het maken van keuzes. Welke rol speelt zorgevaluatie daarin? Hoe kunnen we kennis uit onderzoek delen zodat nieuwe inzichten zo snel mogelijk landen in de praktijk? Wat is ieders rol daarin? En welke samenwerkingspartners heb zijn nodig om zorgevaluatie tot een succes te maken? Tijdens het congres gaan we met elkaar in discussie over de uitdagingen die hierbij komen kijken.

Dit congres is het platform om kennis en ervaringen uit te wisselen over alle aspecten van zorgevaluatie: beleid, onderzoek en toepassing van nieuwe kennis in de praktijk.

Het is interessant voor medisch specialisten, klinisch onderzoekers, wetenschappelijke verenigingen, zorgaanbieders, verpleegkundigen, patiëntenverenigingen, beleidsmedewerkers, implementatiedeskundigen, overheid, zorgverzekeraars, HTA-experts en andere betrokkenen.

 

Deel

Gerelateerd

event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Missie Mentaal: landelijk congres Mentale Gezondheid
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in