In debat bij VGZ: hoe houden we de ggz toegankelijk?

De toegang tot de geestelijke gezondheidszorg staat onder druk. We hebben te maken met oplopende wachttijden én groeiende zorgen over de mentale gezondheid. Tijdens dit ‘In debat bij VGZ’ buigen we ons over de vraag wat er nodig en mogelijk is om de druk op de GGZ te verlagen. Welke oplossingen zijn er om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen?

Wat kunnen en mogen we verwachten van de eerstelijnszorg op het terrein van preventie en passende verwijzing? Welke oplossingen zijn er mogelijk of nodig buiten de zorg, om te voorkomen dat de GGZ verder verstopt raakt? En kan online GGZ een bijdrage leveren aan het oplossen van de wachttijden, of zorgt dat juist alleen maar voor méér zorggebruik?

Praat mee over de antwoorden op deze vragen tijdens de komende editie van ‘In debat bij VGZ’ Dat kan online of bij VGZ in Arnhem.

Deel

Gerelateerd

event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in