NHR Symposium 2023: passende hartzorg

Op vrijdag 16 juni 2023 vindt tijdens Dutch Health Week het jaarlijkse NHR Symposium plaats. Zoals elk jaar biedt NHR een compact programma met alle ruimte om te netwerken. Daarnaast zijn er twee nieuwe elementen: de NHR Kwaliteitsprijs en een postersessie voor wetenschappelijk onderzoek.

Het thema dit jaar: Passende Hartzorg. In twee blokken, kwaliteit en onderzoek, komt aan de orde hoe de NHR registraties ingezet worden om invulling te geven aan het concept Passende Zorg. Een veelbesproken onderwerp. Twee vooraanstaande experts delen als keynbote hun visie: Peter Siebers (Zorginstituut Nederland) en Jolien Roos (Dutch CardioVasculair Alliance).

Op beide keynotes volgt een paneldiscussie met experts uit de hartzorg in Nederland. Zij gaan het gesprek aan hoe data die beschikbaar is binnen de NHR te gebruiken is voor kwaliteitsverbetering en wetenschappelijk onderzoek. Ook is er veel ruimte voor interactie en vragen vanuit het publiek.

NHR Kwaliteitsprijs 

Als afsluiter van het symposium wordt de eerste NHR Kwaliteitsprijs uitgereikt. Met deze nieuwe prijs wil de NHR meer bekendheid geven aan verbeterprojecten in de hartzorg.

Postersessies  

Een tweede nieuw element is de postersessie. In de foyer zijn onderzoekers aanwezig die gebruik maken van de NHR registraties. Zowel bij de inloop, de pauze als bij de afsluitende netwerkborrel lichten zij graag hun onderzoek toe.

Deel

Gerelateerd

event
Congres Zorgevaluatie
Lees meer
event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Missie Mentaal: landelijk congres Mentale Gezondheid
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in