ZKN Congres 2023 | De kracht van focus

De zorg staat voor stevige veranderopgaven. Tijdens het ZKN-congres komt aan de orde hoe zelfstandige klinieken vanuit hun focus mee kunnen in deze transformatie. Waar neemt u het voortouw en waar kunnen we elkaar in versterken? 

 • Sprekers
  Barbara Goezinne

  directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

  Jan Kremer

  Hoogleraar en gezant Passende Zorg bij Zorginstituut Nederland.

  Lees het interview
  Coen Jutte
  Anouschka Laheij

  Voorzitter congres ZKN

 • Meer informatie

  Op het plenaire podium starten we met onder andere hoogleraar Jan Kremer, gezant Passende Zorg bij Zorginstituut Nederland. Hierna volgen twee rondes deelsessies en een uitgebreide netwerklunch. Daarna volgt een energieke spreker die vertelt over ‘wat we morgen anders gaan doen dan vandaag‘.

  In de interactieve deelsessies nemen sprekers u mee op thema’s als: ‘personeel vinden & behouden’, ‘veranderkracht bij digitalisering’, ‘het verduurzamen van de kliniek’, ‘digitale zorg en zorgcontractering’, ‘samenwerken met andere zorgaanbieders’ en ‘patiëntveiligheid: leren van de dagelijkse praktijk’.

  Met deze sessies doet u als kliniekprofessional kennis en inspiratie op om direct mee aan de slag te gaan. Tot slot hebben we dit jaar extra veel netwerkmomenten.

  Het jaarcongres is alleen toegankelijk voor ZKN-leden en is partner van Dutch Health Week. 

  Datum: 15 juni 2023
  Tijd: 9.45 tot 17.00 uur
  Locatie: Rijtuigenloods Amersfoort

Deel

Gerelateerd

event
Congres Zorgevaluatie
Lees meer
event
ICHOM 2024
Lees meer
event
Missie Mentaal: landelijk congres Mentale Gezondheid
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in