Online Department

Digitale zorg menselijker en gebruiksvriendelijker maken, dat is de missie van Online Department. De researchers en user experience experts uit Rotterdam zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van software en digitale producten in de zorg: EPD’s, huisarts informatie systemen, e-health applicaties en websites. Ze beklimmen regelmatig het podium om hun kennis te delen en geven trainingen en workshops over UX design en innovatie door het hele land.

De multidisciplinaire teams van Online Department werken op locatie bij hun opdrachtgevers, om zo de organisatie van binnenuit te begeleiden bij de digitale transformatie en de uitrol van hun producten. Dat begint met onderzoek: wat heeft de eindgebruiker nodig? Welk probleem lossen we op? Ze zetten design thinking en Lean innovatiemethodes in om waarde te ontdekken en ontwerpen producten die naadloos aansluiten op de behoeften van zorgverleners en patiënten. Van digitale strategie tot uitvoering, ze begeleiden hun opdrachtgevers bij het ontwerp en de implementatie van digitale innovaties.

 

 

 

 

Artikelen over en van Online Department

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in