P5COM

Arbeidsmarktkrapte, regionalisering, marktwerking, kritische cliënten, stijgende kosten, dalende tarieven. Zorgorganisaties staan onder druk. Hoe kun je doelmatig en productief goede zorg continueren? Breed gedragen binnen de organisatie?

P5COM is specialist in het structureel verbeteren van operationele performance in de gezondheidszorg. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat net even verder te kijken en dieper te gaan in uw organisatie. Onze aanpak stoelt op professionaliteit, pragmatisme en persoonlijke betrokkenheid.

Wij gaan nooit uit van algemene aannames of standaard oplossingen. Wij krijgen uw organisatie vanaf de eerste organisatiescan scherp. Het management wordt vanaf dat begin betrokken en medewerkers gestimuleerd. Doelstellingen worden bepaald, speerpunten gekozen en pragmatische oplossingen doorgevoerd.

Meetbaar, zichtbaar en blijvend rendabel. Daar hebben we geen jaar voor nodig. Het resultaat van onze expertise is dat u altijd minstens uw investering terugverdient.

 

Artikelen over en van P5COM

‘Zorgprestatiemodel kan zorginfarct beperken’

Het zorgprestatiemodel dat nu ruim een jaar draait in...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in