Masterclass design thinking 2 juni

Dutch Health Hub organiseert samen met Online Department een tweede gratis masterclass over design thinking. Deze masterclass vindt plaats op de Jaarbeurs Innovation Mile. Maximaal vijftien deelnemers leren in één middag hoe ze complexe digitale oplossingen kunnen testen en gebruiksvriendelijke applicaties kunnen realiseren met UX design methodes.

De masterclass van 2 juni zit vol. Op dinsdag 14 juni, tijdens de Dutch Health Week, vindt een derde masterclass plaats. Er zijn nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 • Programma
  13.00
  Inloop en ontvangst

  13.30 – 14.00
  Theorie

  Why, how, what van design thinking. Gebruikersbehoeften in kaart brengen.

  14.00
  Koffiebreak

  14.15 – 16.00
  Toepassen in de praktijk

  Opzetten van het design thinking proces. Onderzoek uitvoeren met zorgprofessionals en patiënten. Workshops met inspirerende case.

  16.00
  Afsluitende discussie inclusief hapje en drankje

 • Praktische informatie

  Het adres van de locatie is: Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) 6e verdieping in het Beatrix gebouw Jaarbeursplein 6 3521AL UTRECHT

  Kom je met de auto? Je kunt goed parkeren bij de Jaarbeurs. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 en P3. Deze parkeerterreinen liggen tegenover het Beatrix Theater. Navigatieadressen: Jaarbeurs P1: Graadt van Roggenweg 400, Utrecht Jaarbeurs P3: Van Zijstweg 21, Utrecht Daarnaast kun je parkeren bij Parkeergarage Croeselaan. Deze garage is onder het Jaarbeursplein tegenover het Beatrix Theater. Navigatieadres Croeselaan 14P, Utrecht

  Kom je met de trein? Loop het station uit richting Jaarbeursplein. De ingang van het Beatrix Theater is 5 minuten lopen en zit aan de voorkant van het gebouw.

 • Voor wie?

  De masterclass is geschikt voor mensen die bezig zijn met strategie en beleid. Denk hierbij aan Projectmanagers, teamleiders of personen die verantwoordelijk zijn voor andere teamleden.

Meer over

Innovatie ,

Deel

Gerelateerd

event
‘Zoek het uit!’-congres
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in