BeBright

Organisaties staan voor de uitdaging om de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van onze zorg op peil te houden. Het toekomstbestendig vormgeven van onze zorg vraagt naast technologie gedreven innovatie van bestaande zorg en processen, om fundamentele verandering: een transformatie. De richting is in veel gevallen duidelijk, de realisatie daarvan is een grote uitdaging. BeBright is een grensverleggend strategie- en innovatiebureau voor de gezondheidszorg en een van de eerste certified social enterprises in Nederland. BeBright wil een impactvolle bijdrage te leveren aan de transformatie van de Nederlandse gezondheidszorg en ondersteunt organisaties daarbij.

Als initiator van de Diagnose programma’s die samen met spelers in het Nederlandse zorglandschap ontwikkeld zijn, bundelt BeBright onder meer in haar meest recente publicatie Diagnose Transformatie inspiratie en tools voor de transformatie van de zorg. En ook met haar jaarlijkse publicatie Zorg Enablers geven ze ieder jaar een overzicht van nieuwe en bewezen effectieve eHealth-oplossingen.

Artikelen over en van BeBright

Zes tips om je innovatievermogen te versterken

Zes tips voor het versterken van het innovatievermogen...

Lees meer
Zorginnovatie blijft hangen in pilots en proeftuinen

Er wordt in Nederland volop geïnnoveerd in de zorg....

Lees meer
Zorg Enablers: gids door technologische jungle

Voor het vijfde jaar op rij verschijnt op 26 november...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in