ROM Utrecht Region

ROM Utrecht Region organiseert dit jaar diverse events van 13 t/m 15 juni.  Deze events vinden plaats tijdens Dutch Health Week en is partner van Dutch Health Week.

Marc Kalf: ”De regio Utrecht is met de jaarbeurs perfect gelegen om de Dutch Health Week te organiseren. Als ROM Utrecht region laten we in de tweede week van juni zien hoe we als open lab voor de LS&H sector samenwerken in de regio, in ons land en buiten onze landsgrenzen. De Dutch Health Week geeft een prachtkans om de meest innovatieve digital health bedrijven te ontmoeten. Ik ben zelf op zoek naar de verbinding met de zorgsector en de uitdagingen waar wij samen voor staan. Kortom: een uitgelezen gelegenheid voor de ROM en bedrijven uit de regio om nieuwe contacten op te doen om te testen, valideren en implementeren in het open health lab wat Utrecht praktisch is.”

Meer informatie

Artikelen over en van ROM Utrecht Region

Marc Kalf: ‘Utrecht wordt één groot living lab’

Utrecht als één groot living lab voor de...

Lees meer
Utrechtse topsporters motiveren inwoners tot gezonder leven

Sporten en meer bewegen leiden tot een gezonder,...

Lees meer
Defensie jaagt innovaties aan met hele samenleving

Hoe kun je met sensoring collega’s ondersteunen in...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in