Tenzinger

Data gedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar geloven wij in.

Voor elke uitdaging van nu is er een oplossing in de maak. Daar zet Tenzinger zich volledig voor in. Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is.

Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop. Door onze ECD’s aan andere databronnen te koppelen, kunnen we meer en slimmer voorspellen. En met onze kennis en innovatiekracht nemen we zorginstellingen stap voor stap mee door een digitale transformatie.

Zo geven wij vorm aan de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg: een verbonden, betaalbare en toegankelijke state-of-the-art zorg. Door professionals, zorgconsumenten en partners in staat te stellen zich te verbinden, samen te werken en gezondheidsdata uit te wisselen houden wij de zorg duurzaam toegankelijk. Geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die kunnen doen waar ze het allerbest in zijn. Laten we cliënten de zorg ervaren die ze verdienen.

Tenzinger. Go data + stay human

Artikelen over en van Tenzinger

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in